Välj en sida

Då jag under årens gång lärt av mina egna misstag, saker jag lyckats med och saker man kan testa, har jag hela tiden kommit underfund med vilken utveckling det ger.

Nu vidgar jag mina vingar ytterligare och börjar delge och inspirera för att även få dig och ditt bolag att växa.

Exempelvis när du går från att vara nybliven minoritetsägare i ett litet bolag utan anställda som går med vinst, till att synka företagskultur i en mindre koncern på 6 bolag och totalt 20 kollegor. I koncernen vill alla åt olika håll i en tid där investeringarna tagit alla pengar och uppförsbacken är ett faktum. Vad gör du då och hur påverkas din roll?

Hur får du lättast in ett brett perspektiv i ett litet bolag så du ser utvecklingspotentialen istället för att springa med dina egna ”jag vet bäst-skygglappar”?

Johan föreläsning kickoff

Inspirationsföreläsning om hur man når dit man vill inför ca. 130 personer på BEMER-kickoff.

Jag har under årens gång även hittat några ”icke-idoler”, vilka fungerar som målbilder till en person man inte vill bli, och har märkt att det många gånger är lika starkt i utvecklingen som att ha rätt idol. Exempelvis hade jag en chef som var helt galen och när man kommer på sig själv att ”oj, nu håller jag på att reagera som…” får man snabbt byta spår 🙂

Behöver du en konsult till ett projekt, eller en föreläsare inom företagande/entreprenörskap, målbilder eller liknande, hör gärna av dig! Beskriv dina önskemål så återkommer jag med offert.