Välj en sida

En av de största källorna till att jag vågat göra det jag gjort, och fått de möjligheterna jag fått, är mitt breda nätverkande. Inom nätverken hittar jag mentorer, får tips, gör affärer, hittar leverantörer samt får öppnade dörrar och möjligheter jag aldrig trodde att jag skulle få, eller visste att jag ville ha för den delen. Genom att nätverka har det blivit mer varma möten än kalla samtal, hur bra som helst!

Vill du komma och nätverka med mig? Joina som gäst och känn pulsen, eller gå med i något av dessa nätverken. Varmt välkommen!

AcademyX

Ett exklusivt nätverk enbart för dig som gått utbildning via Academy of Excellence, träffas och utvecklas tillsammans en kväll i månaden samt en frukost i månaden. Även gäster måste ha gått utbildningen.

BEN – Business Event Network

Ett toppennätverk som träffas fyra gånger per år i avslappnade former där man verkligen hinner lära känna varandra, vilket då skapar affärer samt öppnade dörrar.

BNI

Världens största nätverk, jag är med i BNI Solna som ses torsdagar kl 06.45 vid Scandic Järva Krog. Vi ses varje vecka med fokus på att göra affärer och hjälpa varandra framåt. Till BNI Awards den 16:e februari 2018 är denna gruppen nominerad i 3 kategorier, hur kul som helst! Bra gäng med andra ord.

Arndt´s

Ett affärsnätverk med fokus på att utveckla säljet. Drivs av Micke Arndt som bla driver Arndt´s sales academy och är coach inom sälj. Vi ses varannan fredag kl. 08-10. Välkommen att gästa.

LunchIn

Ett av de nu snabbast växande nätverken i världen och som dessutom är kostnadsfritt. Jag är ambassadör för Uppsala där vi ses varje torsdag kl 11.30 samt Mariehamn där vi ses en fredag i månaden. Kom och mingla, utvecklas och knyt nya kontakter!

Beyond the limits

Nystartat nätverk som mixar det goda ur sociala nätverk på facebook och att ses i verkligheten. Jag är ambassadör för Norrtälje och kickar igång under våren med första träffen.

Härverket

Ett nätverk i Uppsala och Stockholm som ses en gång i månaden för att lära känna varandra och diskutera olika teman för att komma framåt i utvecklingen.

Affärsminglet

En vidareutveckling från Roslandsminglet där företagare inom Roslagen och Åland träffas och knyter kontakter. Nu breddas det och sprids även vidare över landet.

City Mariehamn

Ett nätverk där företagare i Mariehamn jobbar för att utveckla staden och samverka för att driva affärsklimatet framåt.

Ses på en lunch?

Man behöver ju såklart inte vara med i något nätverk för att träffa mig, hojta till så tar vi en lunch eller liknande och hjälper varandra framåt!